Sort-ref.narod.ru - реферати, курсов≥, дипломи
  √оловна  Ј  «амовити реферат  Ј  √остьова к≥мната Ј  ѕартнери  Ј   онтакт Ј   
ѕошук


–екомендуЇм

–≥зне > «ерно-мучн≥ товари.  ласиф≥кац≥¤ зерен.  ультури крупи, њх асортимент ≥ вимоги до ¤кост≥


ƒефектами круп≥в Ї знижений вм≥ст добро¤к≥сного ¤дра, п≥двищений вм≥ст нешеретованого зерна, висока засм≥чен≥сть (орган≥чна, м≥неральна).

ƒефектним Ї борошно з низькими хл≥бопекарськими властивост¤ми, наприклад, борошно з малим вм≥стом клейковини ≥ низькою ¤к≥стю њњ.

—писок використаноњ л≥тератури

1. “оварознавство. ѕ≥дручник. Ц  ., 2000.

Ќазва: «ерно-мучн≥ товари.  ласиф≥кац≥¤ зерен.  ультури крупи, њх асортимент ≥ вимоги до ¤кост≥
ƒата публ≥кац≥њ: 2005-03-22 (2664 прочитано)

–еклама



яндекс цитировани¤ bmQ=' escape(document.referrer)+((typeof(screen)=='undefined')?'': ';s'+screen.width+'*'+screen.height+'*'+(screen.colorDepth? screen.colorDepth:screen.pixelDepth))+';u'+escape(document.URL)+ ';i'+escape('∆ж'+document.title)+';'+Math.random()+ '" alt="liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодн\¤" '+ 'border=0 width=88 height=31>')//-->
order the - travelocity map - интересные факты - - free auto - my sale - duckling kona
Page generation 0.057 seconds
Хостинг от uCoz