–≥зне > «ерно-мучн≥ товари. ласиф≥кац≥¤ зерен. ультури крупи, њх асортимент ≥ вимоги до ¤кост≥
ƒефектами круп≥в Ї знижений вм≥ст добро¤к≥сного ¤дра, п≥двищений вм≥ст нешеретованого зерна, висока засм≥чен≥сть (орган≥чна, м≥неральна). ƒефектним Ї борошно з низькими хл≥бопекарськими властивост¤ми, наприклад, борошно з малим вм≥стом клейковини ≥ низькою ¤к≥стю њњ. —писок використаноњ л≥тератури 1. “оварознавство. ѕ≥дручник. Ц ., 2000.
Ќазва: «ерно-мучн≥ товари. ласиф≥кац≥¤ зерен. ультури крупи, њх асортимент ≥ вимоги до ¤кост≥ ƒата публ≥кац≥њ: 2005-03-22 (2664 прочитано) |