Різне > Юшка грибна з вушками
Юшка грибна з вушкамиСторінка: 1/5
Юшка грибна з вушками Оселедець під шубою Битки по-київськи Яблука по-київськи Крем ягідний Кава чорна “глясе”. ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА Тема: Солодкі драглеподібні страви Завдання: Крем ягідний Рецептура: № 974 збірних рецептур 1982 р. Сировина | Брутто | Нетто | Суниці або чорна смородина | 152 | 120 | Сливки (33% ж) | 400 | 400 | Цукор або пудра | 150 | 150 | Молоко | 211 | 200 | Яйця | 2 шт. | 80 | Желатин | 20 | 20 | Вода для желатину | 160 | 160 | Вихід | 1000 | | ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ Ягоди протирають, готове пюре з’єднують з холодною до 18-20оС яєчно-молочною сумішшю або рафінадною пудрою. При відпуску крем поливають соусом полуничним біля кремі можна використовувати вишню або малину при відпуску поливають власним соусом. ХАРАКТЕРИСТИКА ГОТОВОЇ СТРАВИ. Зовнішній вигляд – драглий, напівпустий, густий, колір – червоний з білим відтінком. Компенсація –м’яка, крем густий. Смак – властивий ягодам. Запах – властивий ягодам. ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА Тема: Приготування заправних супів Завдання: Юшка грибна з вушками Рецептура: № 124 збірних рецептур 1992 р. Сировина | Брутто | Нетто | Кури | 260 | 179 | Маса вареної птиці або кістки курей | | 125 | Яйце для відтяжки | 1/3 шт. | 625 | Морква | 13 | 13 | Петрушка корінь | 11 | 10 | Цибуля ріпчаста | 10 | 8 | Вода | 1300 | 8 | Вихід | 1000 | 1300 |
Назва: Юшка грибна з вушками Дата публікації: 2005-03-22 (1053 прочитано) |