Різне > Юшка грибна з вушками
ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ По першому варіанту ягоди протирають додають цукор. Готову масу добре перемішують, розкладають у банки і зберігають у холоді. По другому варіанту ягоди протирають, вводять в гарячий розчин цукру доводять до кипіння і охолоджують. ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА Тема: солодкі драглеподібні страви. Завдання: Соус малини або виші. Рецептура: № 909 збірних рецептур 1982 р. Сировина | Брутто | Нетто | Суниця або малина або вишня | 600 | 510 | цукор | 600 | 600 | ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ Суницю або вишню або малину перебирають, удаляють плодоніжки, промивають, перетирають із цукром і залишають в холоднім вмісті на 2-3 год. для видалення соку, потім вводять 15-20 мін. Готовий соус охолоджують.
Назва: Юшка грибна з вушками Дата публікації: 2005-03-22 (1053 прочитано) |