Економіка підприємства > Продуктивність праці, як економічна категорія. Методи вимірювання показники рівня продуктивності праці
Структура трудових ресурсів підприємства. Категорії персоналу | Персонал основної діяльності | Минулий період | За планом | Фактично | к-сть осіб | питома вага, % | к-сть осіб | питома вага, % | к-сть осіб | питома вага, % | Працівників основної діяльності у т.ч. | 520 | 100 | 540 | 100 | 573 | 100 | - робітники | 479 | 92,1 | 520 | 96,3 | 530 | 92,5 | службовці із них: | 41 | 7,9 | 41 | 3,7 | 43 | 7,5 | керівники | 10 | 1,9 | 11 | 2,0 | 12 | 2,1 | спеціалісти | 31 | 6,0 | 31 | 5,7 | 31 | 5,4 |
Назва: Продуктивність праці, як економічна категорія. Методи вимірювання показники рівня продуктивності праці Дата публікації: 2005-02-15 (29852 прочитано) |